Padel

Tennisclub Veendam heeft sinds oktober 2019 de beschikking over twee padelbanen op het tennispark. Op deze banen kan het gehele jaar gespeeld worden door zowel leden, als niet-leden. Ook organiseert de club met padeltrainers Robin de Leeuw en Vincent Goldenstein lessen en wordt er elke maandagavond een padeltoss georganiseerd voor iedereen die mee wilt doen.

Heb jij padel ook ontdekt? Of wil je juist kennismaken met deze superleuke sport voor jong en oud? We hebben bij Tennis- en Padelclub Veendam verschillende manieren om je snel op weg te helpen!

Speluitleg uurtjes

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de padelsport organiseren wij periodiek een aantal ‘speluitleguurtjes’. Je komt naar de club met een groepje mensen dat kennis wil maken met de sport (liefst 3 of 4). Een ervaren padelspeler van onze club neemt alle tijd om jullie de regels uit te leggen en op weg te helpen. Is er tijd en animo kunnen jullie alvast een spelletje spelen en als het nodig is, speelt de ‘uitlegger’ mee. Tijdens het spelen krijgen jullie tips en tricks, zodat je snel ook zelf kunt gaan spelen. Wij hebben rackets en ballen en reserveren een baan, neem jij 2 of 3 vrienden mee? Geef je op via padel@tennisclubveendam.nl en wij helpen je op weg!

Wanneer: za 12-6, za 26-6, ma 13-9, za 2-10, ma 11-10 en za 30-10, steeds vanaf 10 uur
Waar: Tennis- en Padelclub Veendam
Voor wie: voor iedereen die kennis wil maken met de sport lid of geen lid
Kosten: geen – deelname is gratis. Wil je na de kennismaking vaker spelen, vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.
Duur: 1 uur

Kennismakingsclinics

We bieden voor de zomervakantie twee keer een kennismakingsclinic aan. De clinics worden verzorgd door onze trainers Robin de Leeuw en Vincent Goldenstein. In de clinics maak je op een toegankelijk manier kennis met de sport en ga je aan de slag met een aantal spelelementen, zodat je al snel zelf een partijtje kan spelen. Wij zorgen voor de ballen en de rackets en een leuke clinic. Doe je mee? Geef je op via secretaris@tennisclubveendam.nl, de indeling wordt bekend gemaakt in het weekend voor de clinic. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol!

Wanneer: maandag 17 mei en vrijdag 25 juni
Waar: Tennis- en Padelclub Veendam
Voor wie: iedereen, lid of geen lid
Kosten: 4 euro
Duur: 1 uur (tussen 19:30 – 21:30 uur)

Themaclinics

Voor de spelers die zich wat meer willen bekwamen in het spel organiseren we na de zomer een themaclinic. Uitgangspunt is dat je het spelletje al een beetje kent, zodat we kunnen werken aan een bepaald thema, bijvoorbeeld ‘verdedig je hoek’ of ‘een goede aanval opbouwen’. Ook deze clinics worden gegeven door onze professionele trainers. Heb je nog geen eigen racket, kan je uiteraard een racket lenen van de club. Doe je mee? Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol! Geef je op via secretaris@tennisclubveendam.nl. De indeling volgt in het weekend voorafgaand aan de clinic.

Wanneer: maandag 6 september
Waar: Tennis- en Padelclub Veendam
Voor wie: iedereen, lid of geen lid. Wel wordt enige kennis van het spel verwacht
Kosten: 7,50 euro