Padel en lidmaatschap

Zomerseizoen

Door de introductie van padel is de behoefte ontstaan aan meerdere soorten lidmaatschap.
Onze standaard leden mogen in het zomerseizoen zoveel tennissen en padellen als ze maar willen.
Leden van andere tennisverenigingen kunnen bij ons padellid worden. Zij blijven tennissen bij hun eigen vereniging en kunnen bij ons padel spelen.
Voor mensen die een sport beoefenen met een zomerstop (voetbal, hockey en volleybal bijvoorbeeld) hebben we het lidmaatschap zomerstoplid in het leven geroepen.

Check deze pagina voor een gedetailleerde beschrijving van alle mogelijkheden.

De kosten staan vermeld op de pagina contributie

Aanmelden als lid kan via dit formulier.

Winterseizoen

De padelbanen kunnen ook in de winter bespeeld worden en hiervoor moet door iedereen betaald worden ongeacht of men lid is van de TC Veendam of niet. Hiervoor bestaan twee mogelijkheden: het huren van een baan per uur of inschrijven voor het lidmaatschap WinterPadel.
Het lidmaatschap WinterPadel geeft het recht om in de periode 1 oktober tot 1 april onbeperkt gebruik te maken van de padelbanen.

Tarieven WinterPadel 2020-2021
soort lid tarief
jeugd t/m 11 jaar€ 25,-
jeugd 12 t/m 16 jaar€ 35,-
studenten/scholieren€ 35,-
senioren (vanaf 17 jaar)€ 50,-
4e gezinslid jeugd€ 20,-
4e gezinslid senior€ 35,-

Aanmeldingsformulier WinterPadel 2020-2021

• U gaat persoonsgegevens invullen die versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Verification