Padel en lidmaatschap

Zomerseizoen
Spelend lid
Iedereen die spelend lid is van de TC Veendam kan van 1 april tot 1 oktober gebruik maken van de banen op ons tennispark. Dat geldt ook voor het gebruik van de padelbanen. Dus het kost niets extra om tijdens het buitenseizoen padel te spelen.
De banen kunnen worden afgehangen via het afhangbord in Sitpoint met de ledenpas.

Niet leden
Personen die geen lid zijn kunnen per uur een baan huren. Ook bestaat de mogelijkheid om Padellid te worden gedurende het zomerseizoen. Padelleden mogen uitsluitend gebruik maken van de padelbanen en niet van de tennisbanen. De contributie voor het padel lidmaatschap voor 2020 is nog niet vastgesteld.
Dit lidmaatschap is bedoeld voor hen die al lid zijn van een andere tennisvereniging en toch ook graag padel willen spelen.

Winterseizoen
De padelbanen kunnen ook in de winter bespeeld worden en hiervoor moet door iedereen betaald worden ongeacht of men lid is van de TC Veendam of niet. Hiervoor bestaan twee mogelijkheden: het huren van een baan per uur of inschrijven voor het lidmaatschap WinterPadel.
Het lidmaatschap WinterPadel geeft het recht om in de periode 1 oktober tot 1 april onbeperkt gebruik te maken van de padelbanen.

Tarieven WinterPadel 2019-2020
soort lid tarief
jeugd t/m 11 jaar€ 25,-
jeugd 12 t/m 16 jaar€ 35,-
studenten/scholieren€ 35,-
senioren (vanaf 17 jaar)€ 50,-
4e gezinslid jeugd€ 20,-
4e gezinslid senior€ 35,-

Aanmeldingsformulier WinterPadel 2019-2020

• U gaat persoonsgegevens invullen die versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Verification