Onze padeltrainers

De trainingen staan onder deskundige leiding van Robin de Leeuw en Vincent Goldenstein.
Robin geeft les op dinsdag van 17:00-22:00u.
Vincent op woensdag van 15:30-17:30u en van 18:00-22:00u.

Graag wil ik me aan jullie voorstellen, mijn naam is Robin de Leeuw en woonachtig in Groningen. Vader van Melle en Tess en ik woon samen met mijn vriendin Akkelien.

Sinds 2016 ben ik verslaafd aan padel! Wat een gave racketsport en wat is het geweldig om een nieuwe sport te hebben gevonden die zo uitdagend en leuk is! Naast mijn hele leven getennist te hebben en nog steeds 4 dagen op de tennisbaan te staan als trainer was het tijd voor een nieuwe prikkel. In oktober 2017 heb ik mijn padeltrainer licentie behaald en naast toernooien speel ik nu in de hoofdklasse competitie van de KNLTB. Het spelletje padel is echt nieuw en het motiveert enorm dat je in een vrij korte periode nieuwe technieken, tactieken en skills kan leren. De competitie speel je in teams en je speelt met verschillende partners wat me erg aanspreekt. Je merkt snelle vooruitgang en veel spektakel in de padelkooi. Inmiddels ben ik werkzaam bij de ACLO in Groningen,  Tennisclub Veendam en Tennis en Padelclub Sla Raak in Winschoten. Ik hoop dat heel veel mensen in aanraking willen komen met de snelst groeiende racketsport en dat ik zo mijn enthousiasme over het spel kan overbrengen op jullie!

Mijn naam is Vincent Goldenstein en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen.

Ik ben nu 20 jaar werkzaam in de sport als tennisleraar, medisch fitnessinstructeur, lifestyle coach, personal trainer en nu padel trainer.

Op dit moment werk ik als tennisleraar bij kleine tennisverenigingen en als sportmanager en lifestyle coach bij een fysiotherapiepraktijk in Hoogezand. Dit jaar ga ik aan de slag als padel trainer bij Sla Raak in winschoten en T.C. Veendam.

De afgelopen jaren heb ik tenniscompetitie gespeeld voor T.C. Veendam en dit jaar gaan we padel competitie spelen voor T. C. Veendam en Norg.

In het afgelopen jaar ben ik samen met mijn teamgenoten verslaafd geraakt aan het spelletje padel!  Ik hoop dat heel veel mensen in aanraking willen komen met deze super leuke racketsport en dat ik zo mijn enthousiasme over het spel kan overbrengen op jullie!