Padeltraining jeugd

Vanaf 1 september gaat Vincent Goldenstein ook padellessen verzorgen voor de jeugd op de woensdagmiddag. Hij zal worden ondersteund door ervaren vrijwilligers. We bieden tot het einde van het jaar 2 series van 7 lessen aan. De eerste serie begint op 1 september en loopt tot aan de herfstvakantie. De tweede serie begint na de herfstvakantie en eindigt op 8 december. De lessen zijn voor de jeugd van 8- 12 jaar. De kinderen maken spelenderwijs kennis met het spel en werken aan bal- en spelvaardigheid. Als het (hard) regent is er geen training; uiterlijk op woensdagmiddag 12 uur wordt besloten of de les doorgaat. Er is 1 inhaalles per serie voor een door regen vervallen les. Deze inhaallessen zijn aan het einde van serie 2 (15 en 22 december). Helaas is er geen andere mogelijkheid om lessen in te halen.

Er wordt getraind in twee leeftijdsgroepen: jonger dan 10 en 10-12 jaar. De indeling is zoveel mogelijk op leeftijd en niveau. De jongste kinderen trainen 45 min en beginnen om 15.45 uur. De oudste groep begint om 16.30 uur en lest een uur.

De groepen hebben een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Uiterlijke datum van inschrijven voor de eerste serie is 29 augustus, voor de tweede serie is dit 20 oktober. De lesindeling wordt uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de lessen bekend gemaakt.

Het is ook mogelijk om je direct voor alle 14 lessen op te geven, je ontvangt dan 10% korting op het lesgeld.

Voor kinderen van 13 jaar en ouder zijn we nog op zoek naar een passende groep. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Liesbeth Poort.

Voor het volgen van de lessen is een lidmaatschap van de vereniging niet noodzakelijk. Als lid kan je wel onbeperkt vrij spelen buiten de lessen om. Mocht er behoefte zijn aan begeleid vrij spelen, neem dan ook contact op met Liesbeth Poort, bij voldoende behoefte gaan we onderzoeken of we dit kunnen faciliteren.

Lesdata
Serie 1: 1, 8, 15, 22 en 29 sept, 6 en 13 okt (inhaalles 22 december)
Serie 2: 27 okt, 3, 10, 17, 24 nov, 1 en 8 december (inhaalles 15 december)

7 lessen
8-10 jaar (45 min); 35 euro
10-12 jaar (1 uur); 42 euro

Bij opgave voor twee series ontvang je 10% korting:
14 lessen
8-10 jaar (45 min); 63 euro
10-12 jaar (1 uur): 75,60 euro

Aanmelden padeltraining

• U gaat persoonsgegevens invullen die versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met persoonsgegevens omgaan.