Padeltraining jeugd

Vanaf eind augustus gaat Vincent Goldenstein ook jeugdlessen verzorgen op de woensdagmiddag. Tot die tijd verzorgen ervaren vrijwilligers het jeugdprogramma. We bieden tot de zomervakantie 2 series van 4 padellessen op woensdagmiddag voor de jeugd tot en met 12 jaar. De kinderen maken spelenderwijs kennis met het spel en werken aan bal- en spelvaardigheid. De eerste serie van 4 lessen begint op 12 mei, de tweede serie op 9 juni. Als het regent is er geen training. Er is 1 inhaalles voor een door regen vervallen les. Deze inhaalles is aan het einde van serie 2 (7 juli). Helaas is er geen andere mogelijkheid om lessen in te halen.

Er wordt getraind in twee leeftijdsgroepen: jonger dan 10 en 10-12 jaar. De indeling is zoveel mogelijk op leeftijd en niveau. De jongste kinderen trainen 45 min en beginnen om 15.00 uur. De oudste groep begint om 15.45 uur en lest een uur. Er is water en ranja beschikbaar en ook krijgen de kinderen een stuk fruit tijdens of na de training.

De groep met jongste kinderen heeft een maximum van 12 deelnemers, de oudste groep heeft een maximum van 8. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Uiterlijke datum van inschrijven voor de eerste serie is 7 mei. Voor de tweede serie is dat 4 juni. In de weekenden erop volgend maken we de indeling bekend. Het is ook mogelijk om je direct voor 8 lessen op te geven.

De kosten van de lessen bedragen 5 euro voor een serie van 4 lessen. De tarieven in het tarieven overzicht gelden zodra de professionele trainer na de zomer de trainingen overneemt.

Voor kinderen van 13 jaar en ouder is er nog plaats in de les van 17-18 uur op dinsdag. Deze lessen worden gegeven door Robin de Leeuw. De tarieven van deze lessen staan vermeld in het tarieven overzicht

Naast de trainingen organiseren we ook nog een aantal andere activiteiten voor de jeugd. Houd daarvoor de site en de sociale media van de vereniging in de gaten. We informeren de lessers hierover ook tijdens de training.

Lesdata

Serie 1: 12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni
Serie 2: 9 juni, 16 juni, 23 juni en 30 juni
Inhaaldag: 7 juli

Aanmelden padeltraining

• U gaat persoonsgegevens invullen die versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met persoonsgegevens omgaan.