Tennisbaan huren

Het boeken van losse uren van een buitenbaan of een baan in de tennishal kan via de deze pagina.

Het reserveren van vaste uren per week in de hal kan via onderstaand formulier. Het formulier wordt gestuurd naar Peter Kral, die voor de definitieve indeling zorgt.

De contactgegevens van Peter zijn:
Peter Kral
Nijlgans 12
9648 DX   Wildervank
email: tennishal@tennisclubveendam.nl

Aanmeldingsformulier tennishal

• Met deze opgave gaat u tevens akkoord met de onderstaande voorwaarden.
    1. het is niet toegestaan om met "schoenen van buiten" de tennisbanen te betreden. Schoenen wisselen in de kleedkamer of de wachtruimte.
    2. het is niet toegestaan om kauwgom, eet- en drinkwaren mee te nemen naar de tennisbanen.
    3. in het gehele complex geldt een rookverbod.
    4. van de tennisbanen, welke niet door u zijn gehuurd, mag geen gebruik worden gemaakt.
    5. de coronaregels dienen te worden nageleefd
  • Let op! De definitieve toewijzing van de banen gebeurt later. Eerst wordt gekeken naar eventuele rechten en indien e.e.a. in overeenstemming is met de actuele stand van zaken dan pas wordt een definitieve bevestiging of een alternatief voorgesteld.

Verification