Clubkampioenschappen Padel 2021

Het is weer zo ver! De clubkampioenschappen komen eraan.
Afgelopen periode zijn de banen druk bezet geweest en hebben jullie veel kunnen oefenen, hoog tijd om de opgedane ervaring eens uit te testen in de praktijk!

Het toernooi zal plaatsvinden tijdens de eerste twee weekenden van september.
Gezien sommige van jullie net zijn begonnen en anderen al wat meer ervaring hebben, hebben wij ervoor gekozen om 2 categorieën te vormen: Starters en Gevorderden.

-De Starters spelen in het weekend van 3, 4 en 5 september.
-De Gevorderden in het weekend van 10, 11 en 12 september.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er met de planning geschoven worden over beide weekenden. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij ons, de Padel Commissie, terecht.
Uiteraard kunnen jullie tussen en na de wedstrijden in de kantine terecht voor een hapje en een drankje!

Bij voldoende aanmeldingen organiseren we op zaterdag 11 september een lekkere bbq. GRATIS voor alle deelnemers en € 10,- voor niet deelnemers.

Kortom, vorm een koppel en schrijf je dan snel in via www.toernooi.nl.
Inschrijven kan tot en met 27 augustus. Wij hebben er zin in, tot op de baan!