Laddercompetitie padel

Krijg jij ook niet genoeg van padel? Dan hebben we nu iets nieuws voor je! Voor de maand september hebben we een laddercompetitie opgezet. Een leuke manier om zoveel wedstrijdjes te spelen als je wilt in clubverband.

Schrijf je in als team van 2, daag een team uit dat hoger staat op de ladder. Als je wint wissel je van plek. Wie staat aan het einde van de maand op de bovenste trede van de ladder en is de padelkampioen van de maand september?

We gebruiken de maand september als proef. Bij succes gaan we verlengen, dus schrijf je in en doe mee!
De laddercompetitie vind je in de KNLTB ClubApp door onder de tab ‘spelen’ op laddercompetitie te klikken. Heb je vragen, stuur dan een berichtje naar de padelcommissie.

Veel plezier met spelen, we zien jullie op de baan!