Padeltraining

De trainingen staan onder deskundige leiding van Michael Woldhuis en Vincent Goldenstein.
Michael les op dinsdag van 20:00-22:00u.
Vincent op dinsdag van 18:00-20:00u en woensdag van 18:00-21:00u.

Winter 2022
Deze winter bieden wij nog 1 serie lessen aan van 8 lessen. Binnenkort komen ook de voorjaar- en zomerlessen beschikbaar. De winterlessen starten op 25 januari en duren tot 1 april. De detailplanning met de vakanties erin verwerkt staat in het schema verderop vermeld. Er kan getraind worden in een groep van 4 of 8 personen. Voor deelname aan de padellessen is het niet verplicht lid van TPC Veendam te zijn, maar niet-leden betalen wel een hoger tarief. Indien je besluit tijdens of direct na de trainingen lid te worden, krijg je het verschil terug.

Tijdens de lessen zijn ballen en rackets beschikbaar. Eigen racket mag je natuurlijk altijd zelf meenemen, maar is dus niet vereist.

Groepsindeling
Aanmelden voor de wintertraining kan tot en met vrijdag 21 januari. Uiterlijk zondag 23 januari wordt de indeling van de trainingen bekend gemaakt. Daarna kan aanmelden alleen nog in overleg. De groepen worden op vergelijkbare sterkte ingedeeld en er wordt zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met voorkeuren. Indien alle lessen vol zijn, zijn wij genoodzaakt lessen aan te bieden voor 8 personen in plaats van 4 personen. Wij zijn ons ervan bewust dat mensen zich doelbewust voor 4 personen opgeven, maar wij constateren dat wij op dit moment geen andere oplossing kunnen aanbieden. En vragen daarom begrip voor deze oplossing.

Vervallen lessen
Mochten trainingen niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, zal de eerste keer worden ingehaald en de tweede niet. De uitvallessen na de tweede worden, gezien de planning van de overige lessen, niet meer ingehaald. De inhaaldagen zijn de eerste lesdag na een serie (zie de website voor data). Mocht je door eigen omstandigheden – bv een blessure, werk of vakantie- een les niet kunnen volgen, kan je proberen je les te ruilen in de overige trainingsgroepen. Lukt dat niet, zorgen wij ervoor dat de lessen weer worden aangevuld. Graag afmelden uiterlijk 24 uur van tevoren bij de secretaris (secretaris@tennisclubveendam.nl). Er vindt echter geen restitutie van het lesgeld plaats. Wij gaan uit van jullie begrip hiervoor.

Detailplanning
lesnr dinsdag woensdag opmerking
125 jan26 jan
21 feb2 feb
38 feb9 feb
415 feb16 feb
vakantie22 feb23 feb
51 mrt2 mrt
68 mrt9 mrt
715 mrt16 mrt
822 mrt23 mrt
inhaal29 mrt30 mrt

Tarieven wintertraining 2022
Onderstaande tarieven gelden voor 8 lessen.
leeftijd lid lesgroep 8 lessen
t/m 16 jaarja8 personen€ 55,-
  4 personen€ 90,-
 nee8 personen€ 70,-
  4 personen€ 105,-
17 jaar en ouderja8 personen€ 65,-
  4 personen€ 105,-
 nee8 personen€ 95,-
  4 personen€ 135,-

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de Padeltraining.

Aanmelden padeltraining

• U gaat persoonsgegevens invullen die versleuteld en via een beveiligde verbinding verstuurd worden. Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met persoonsgegevens omgaan.