laddercompetitie

De Laddercompetitie is een interne competitie bedoeld voor alle leden van Tennisclub Veendam.
Het is een uitdaagsysteem waarbij spelers elkaar, volgens bepaalde spelregels, individueel kunnen uitdagen tot een tennispartij met als doel steeds hoger op de ladder te komen.

TennisLadder als clubactiviteit bij TC Veendam

Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! speel het hele jaar door met TennisLadder !
Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren.

Via “TennisLadder” kunnen spelers vrijblijvend uitdagen en/of uitgedaagd worden en werking van deze online-tennisladder gaat middels geautomatiseerd e-mailprogramma.
Deelname aan verschillende tennisladders maakt het mogelijk dat je altijd wel tegen of met iemand kan tennissen.

Tennisleden (Junioren en Senioren) kunnen deelnemen in de verschillende tennisladders:
– Heren Enkel of Dames Enkel
– Heren Dubbel of Dames Dubbel en/of Gemengd Dubbel

Voor deelname (gratis) als tennis-lid moet je eerst aanmelden. Zie button Opgave Tennisladder.

Daarna ontvang je van de beheerder/organisator van de TennisLadder een e-mail met je inlogcode.
Deze inlogcode kun je vervolgens wijzigen in een eigen code, die je makkelijk zelf kunt onthouden. Je kunt als speler nu deelnemen in de verschillende tennisladders.
Meer mogelijkheden:
– Voor tennisleden die op een vast tijdstip altijd met elkaar spelen is het ook leuk om dit online systeem te gebruiken voor het bijhouden van gespeelde wedstrijden met standen.
– Zoek je een toernooi partner of een speelpartner voor competitie ? Via dit overzichtssysteem is het makkelijk om leden te benaderen.
Veel sportief plezier als deelnemer van de TennisLadder !

Voor meer uitleg en voordelen en hoe tennisleden vaker wedstrijden kunnen spelen en makkelijker met tennisleden kennismaken binnen de tennisclub zie www.tennisladder.eu

Veel sportief plezier als deelnemer van de TennisLadder !