Padel toss

De Toss is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere (toekomstige) leden van TC Veendam te padellen. Bij de Toss zijn leden met alle niveaus, leeftijd en ervaring welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste padellaars.

Wanneer: iedere woensdag en vrijdagavond vanaf 19:30 uur. Bij de Toss worden meerdere rondes gespeeld en het is dan ook geen probleem als je de start van de Toss niet haalt.

Toss is speciaal voor alle “nieuwelingen” (en dat zijn we nog bijna allemaal) de gelegenheid voor kennismaking met Padel en ook kunnen er nieuwe padelmaatjes gevonden worden. Zo kun je op minder drukke momenten met een eigen groepje gaan afspreken.

Voor “nieuwelingen”: De eerste paar keer mag je gebruik maken van de aanwezige padelrackets en er zijn ballen. Een ideale manier om uit te proberen of Padel jou sport is en met welk racket je het liefst speelt.

Na een paar keer te hebben meegedaan is het de bedoeling dat je lid wordt van de club en je eigen materiaal aanschaft. Dus een eigen racket en eigen Padel ballen. Bij de plaatselijke sportzaak kan men je prima advies geven en krijg je bovendien als TC Veendam lid ook nog eens 10% korting.

Het blijkt dat er veel behoefte is aan het vinden van Padelpartners. Niet alleen op donderdag of dinsdag, maar eigenlijk op elke dag, ’s morgens, ’s middags, ‘s avonds en in het weekend. Dus de hele week door op elk moment.

Daarvoor is er een PadelApp gemaakt. Ook jij kunt als TC Veendam lid je aanmelden.

Hoe werkt deze App?
Als je nog geen What’sApp account hebt zul je dat eerst (gratis) moeten aanmaken op je mobiel. Daarna meld je je aan via padel@tennisclubveendam.nl of via een SMS of WhatsApp naar 06-11 34 5214 met het verzoek lid te worden van de Padel TC Veendam App. Je krijgt dan via de App een berichtje terug. Vanaf dat moment ben je gekoppeld aan de App. Je ziet dan regelmatig voorbijkomen wie er op een bepaald moment willen padellen. Je kunt zelf ook aangeven dat je wilt meedoen of een andere mededeling plaatsen. De woensdag- en vrijdagavond blijven natuurlijk de momenten dat iedereen die komt mee speelt, maar een luxe probleem, er zijn heel veel enthousiaste deelnemers