Toss

De Toss is een ideale gelegenheid om met andere (toekomstige) leden van TC Veendam te padel of tennis te spelen. Bij de Toss zijn leden met alle niveaus, leeftijd en ervaring welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste padellaars en tennissers.

Wanneer: iedere maandagavond vanaf 19:30 uur tennistoss en padeltoss en iedere zaterdag van 10-12u padeltoss. Bij de Toss worden meerdere rondes gespeeld en het is dan ook geen probleem als je de start van de Toss niet haalt.

In verband met de corona maatregelen is het nog verplicht om je vooraf aan te melden bij de Toss. Dit kan via padel@tennisclubveendam.nl

Toss is speciaal voor alle “nieuwelingen” de gelegenheid voor kennismaking met padel en tennis en ook kunnen er nieuwe maatjes gevonden worden. Zo kun je op minder drukke momenten met een eigen groepje gaan afspreken.

Voor “nieuwelingen”: De eerste paar keer mag je gebruik maken van de aanwezige padelrackets en er zijn ballen. Een ideale manier om uit te proberen of Padel jouw sport is en met welk racket je het liefst speelt.

Na een paar keer te hebben meegedaan is het de bedoeling dat je lid wordt van de club en je eigen materiaal aanschaft. Dus een eigen racket en eigen Padel ballen. Bij Valkema Sport kan men je prima advies geven en krijg je bovendien als TC Veendam lid ook nog eens 10% korting.

Het blijkt dat er veel behoefte is aan het vinden van Padelpartners. Niet alleen op donderdag of dinsdag, maar eigenlijk op elke dag, ’s morgens, ’s middags, ‘s avonds en in het weekend. Dus de hele week door op elk moment.

Daarvoor is er een PadelApp gemaakt. Ook jij kunt als TC Veendam lid je aanmelden.

Hoe werkt deze App?
Als je nog geen What’sApp account hebt zul je dat eerst (gratis) moeten aanmaken op je mobiel. Daarna meld je je aan via padel@tennisclubveendam.nl of via een SMS of WhatsApp naar 06-11 34 5214 met het verzoek lid te worden van de Padel TC Veendam App. Je krijgt dan via de App een berichtje terug. Vanaf dat moment ben je gekoppeld aan de App. Je ziet dan regelmatig voorbijkomen wie er op een bepaald moment willen padellen. Je kunt zelf ook aangeven dat je wilt meedoen of een andere mededeling plaatsen. De maandagavond en zaterdagochtend blijven natuurlijk de momenten dat iedereen die komt meespeelt, maar een luxe probleem, er zijn heel veel enthousiaste deelnemers